Одлична сезона у хотелу Плеј, у плану уређење и два терена

Хотел Плеј који је отворен у оквиру Спортског центра Игало током сезоне биљежио је одличну попуњеност. Имају добре најаве и за наредни период, а како би понуда била на што већем нивоу у плану је и уређење фудбалског и тениског терена.

Током сезоне у хотелу Плеј угостили су бројне спортске екипе из региона, али и свијета. Премда су изостали гости из Русије и Украјине, маркетинг менаџмент хотела Плеј као и спортског центра игало, успио је да попуни капацитете, казао је директор Радован Ралевић.

-Ове године биљежимо један одличан пословни ефекат. У јулу смо забиљежили попуњеност бољи од 2019. године , а у августу за око 20 % у односу на прошлу годину, а у рангу са 2019. То су одлични резултати, казао је Ралевић.

И у наредним мјесецима очекују долазак спортских екипа.

-Доста екипа смо имали љетос , а имамо најава и за наредни период. Углавном се код нас враћају и радо долазе кошаркашке екипе, одбојкашке и борилачке. У децембру имамо најаве за један кошаркашки камп. Базираћемо се на спортске припреме као и до сада, јер Спортски центар може понудити добре услове за одвијање било које манифестације или такмичења, казао је Ралевић.

Како би понуда била на што већем нивоу у плану је и уређење фудбалског и тениског терена.

-Поред инвестиција у паркетну подлогу, Општина ХН је финансирала и уградњу топлотне пумпе за системе гријања и хлађења. У плану је уређење подлога на отвореним бетонским теренима . На тениском терену направили би мултифункционалну подлогу , а на фудбалском поставили вјештачку траву. То су инвцестиције које би комплетирале цјелокупони спортски пакет, казао је Ралевић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here