Одговор ДПС ХН на реаговање Општинског одбора Демокарате Херцег Нови

Општински одбор Демократске партије социјалиста упутио је одговор на реаговање на саопштење Општинског одбора Демократа. Дакле, локална власт у Херцег Новом је у расулу. То смо већ констатовали и то сви грађани Херцег Новог знају. Реагујући на ту чињеницу огласио се Општински одбор Демократа Херцег Новог, иако у нашем обраћању јавности није ни споменут.

Претпостављамо да је то њихова заштитничка улога у односу на предсједника Општине господина Катића, кога смо споменули више пута. Али он ни сада није нашао за сходно да се огласи. Вјероватно овакав начин комуникације није његов ниво. А било би веома интересантно од њега чути одговоре на питања које наше претходно саопштење отвара. С обзиром да је господин Катић обављао значајне функције у локалној самоуправи у вријеме у којем су се доносиле одлуке за које данас Демократе Херцег Новог оптужују ДПС, можда би од њега могли чути како су одушевљено поздрављали нове власнике предузећа за које данас видимо да су били погрешан избор.


Расуло у локалној управи Херцег Новог се не може сакрити никаквим скретањем пажње Демократа Херцег Новог. Једино што се тако дефинишу као одговорни за то, јер у коалицији на власти има и других странака које се не оглашавају.

Без обзира на то ко је сљедећи кога ће преварити сигурни смо да то неће бити грађани Херцег Новог. И на крају, ко о чему Демократе о поштењу. А Херцег Нови пропада, проблеми грађана се гомилају, сједнице Скупштине се не одржавају и за то је крива локална власт. А она је у расулу, наведено је у реаговању Општинског одбора ДПС Херцег Нови.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here