Одбојкашице “Херцег Новог” одрадиле први тренинг у Паризу

Одбојкашице “Херцег Новог” стигле су у Париз, гдје су у Дворани спортова, одрадиле први тренинг,  пред реванш меч шеснаестине финала CEV Купа против водеће екипе француског шампионата, “Лавалоа Париз“.

Подсјећамо, “Париз” је у Спортском центру Игало у првом мечу славио 3-0 у сетовима.

Екипа “Париза” већ дуго времена не зна за пораз, како на домаћој, тако и на међународној сцени. Парижанке су у прошлом колу у дербију биле боље од екипе која наступа у Лиги шампиона “Малуж”, резултатом 3-2.

Како каже тренер „Херцег Новог“ Милорад Крунић, здравствени билтен је одличан и он од цура очекује бољу реакцију него у сусрету у Игалу.

– Очекујем бољи одговор наше екипе на игру “Париза”, него у првом сусрету. У првом мечу у Игалу,  фалило је борбе и жара. Очекујем од првог поена бољи приступ, а резултат нека буде, какав буде.

Сматрам да треба играти и за образ и за себе. Играмо против врхунске екипе. Од свих цура из прве поставе само је либеро из Француске. То је екипа направљена да освоји првенство у Француској и да далеко догура у CEV Купу, рекао је Крунић.

Реванш утакмица шеснаестине финала CEV Купа између “Лавалоа Париза” и Херцег Новог игра се сутра (сриједa,15. новембар) у 20:00 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here