Објављен тендер за набавку намјештаја за образовне установе вриједан 18 милиона еура

У циљу реализације Програма унапређења црногорског образовања, Министарство финансија Црне Горе потписало је кредит са Европском инвестиционом банком (ЕИБ) у износу од 18 милиона еура у оквиру којег ће се реализовати Пројекат набавке намјештаја за преко 300 вртића, основних и средњих школа у Црној Гори, а за потребе Министарства просвјете, науке и иновација. Предвиђено је да дио  финансијских средстава буде опредијељен и из буџета Црне Горе.

Процедура набавке ће се спроводити у складу са ЕИБ Водичем за набавке за пројекте које финансира ЕИБ (ГтП).

Пројекат обухвата набавку и монтирање столова и столица за учионице, канцеларије и зборнице, табли, ормара за учионице и зборницу, гардеробних стијена, компјутерских столова, вјешаоника за учионице, дјечјих креветића, итд.

Очекивани период имплементације пројекта односно извршења уговорних услуга је 20 недјеља од момента закључивања уговора.

Критеријуми на основу којих ће достављене понуде бити оцијењење су: квалитет достављене понуде и финансијска понуда. Додатне и детаљније информације садржане су у тендерској документацији.

Заинтересовани понуђачи понуде достављају на адресу: Министарство просвјете, науке и иновација, Вака Ђуровића б.б., канцеларија 6, Подгорица, Црна Гора, најкасније до 19. јуна до 10 сати, са назнаком “Не отварати прије званичног отварања понуда”. Трошкове курирске поштарине и доставе за достављање понуда сносе сами понуђачи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here