„ОБИЛИЋУ“ ПРИПАО ДЕРБИ

Јуче су игране утакмице 6. кола сениорске лиге Удружења клубова ФСЦГ-Југ.

У дербију кола у Улцињу “Обилић” је побједио лидера „Отрант Олимпик“ 1:0. Стријелац је био Kристијан Kривокапић у 58. минуту. У истом колу „Орјен“ је у Зеленици поражен од „Будве“, а утакмица је ријешена у првих десет минута. Већ у другом минуту стријелац је био Мило Ћетковић, а побједу је другим голом у 8. минуту потврдио Иван Рацковић.


У дербију зачеља у Тивту „Слога“ (Радовићи) побједила је „Слогу“ Стари Бар 3:1. Домаћа “Слога” је повела из пенала у 53. минуту, а стријелац је био Богдан Жујовић. Резевиста Барана Миодраг Пецовић изједначио је у 78. минуту. У финишу утакмице играчи „Слоге“ из Радовића су постигли још два гола; прво Горан Ђапић у 88. минуту, а коначни резултат 3:1 поставио је у другом минуту надокнаде Никола Ђапић. У овом колу „Хајдук“ је у Бару побједио „Ловћен“ 3:1.

Пласман: „Будва“ 16, „Отрант Олимпик“ и „Обилић“ по 15, „Хајдук“ 10, „Орјен“ 7, „Ловћен“ 4, „Слога“ Радовићи 3 и „Слога“ Стари Бар без бодова.
У 7. колу у недељу играју: „Обилић“ – „Хајдук“, „Слога“ Стари Бар – „Орјен“, „Ловћен“ – „Слога“ Радовићи и дерби „Будва“ – „Отрант Олимпик“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here