Новска листа: Уплатом Фонда Здравства почиње ново доба за Институт Игало и његове раднике

Предсједништво Новске листе упутило је саопштење које преносимо у цјелости.

-Новска листа и њени партнери испуњавају обећања. То је оно што грађани Херцег Новог знају већ дванаест година, и то је оно како ће Новска листа увијек функционисати. Рад и борба за наш град никада не престају, па је природно и очекивано да се виде и резултати.

Данашњом уплатом финансијских средстава којима ће се одблокирати рачун Института Игало, и радницима исплатити заостале плате, почиње ново доба стабилног и одрживог пословања Института и сигурности за све његове раднике. Након деценија пљачке, неулагања и прављења минуса на ред долазе дани опоравка, реструктурирања и улагања у Институт Игало као бисер херцегновске привреде и носиоца здравственог туризма у Црној Гори.

Свим радницима Института Игало захваљујемо на преданом и стрпљивом раду. Њихова посвећеност, нарочито од почетка љетње сезоне служи на понос граду Херцег Новом јер су позитивни утисци које пацијенти носе из нашег града, најбољи и најљепши маркетинг који можемо да имамо. Увјерен сам да ћемо кроз план спасавања и план реструктурирања створити услове да ти људи никада више не страхују за личне дохотке, а да ће њихова струка и знање доћи до пуног изражаја.

Институт Игало остаје апсолутни приоритет Новске листе, наведено је у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here