Новска Листа: Ничија није до зоре горјела па неће ни она мањинске Владе у техничком мандату

Херцег Нови је љета господњег 2023. на удару какав није запамтио у својој модерној историји. Након што су га похарали тајкуни и политичари кроз деценије криминалне приватизације, на ред је дошла мањинска Влада изабрана подршком истих тих тајкуна и политичара, саопштили су из Новске листе. Саопштење преносимо интегрално:

-Три милиона! Три милиона прихода– хвали се премијер мањинске Владе у техничком мандату, и додаје да су два милиона чистог профита! У чије се џепове слио и којим струјама отпловио новац од трајекта, Дритане Абазовићу? Радници Института нису примили плату три мјесеца! Државна граница се блокира сваког петка! Петицију против Владе потписује пола Црне Горе!

То како сте тобоже отели трајект, па направили дил са претходним власником, и то на шта на трајекту личите, како њиме управљате и какве гужве стварате граду Херцег Новом срамота је и слика и прилика ваше промашене и на срећу краткотрајне владавине базиране на партитократији и еготизму.

Док село гори, баба се, то сви видимо, не чешља. Премијер је у већ похарани Херцег Нови послао додатне хорде харачлија да од приватника током по свему пропале сезоне сакупе данак у крви и зноју њиховог труда и да покажњавају оне који сами себи обезбјеђују кору крува. Од Дебелог Бријега до Каменара кроз саобраћајну гужву се изгледа пробијају само инспектори који се по угоститељским објектима бахате пишући гломазне казне за рачун хиљаде намјештеника мањинске Владе у техничком мандату.

Свему долази крај, па и филму страве и ужаса у којем су улоге жртава додијељене Новљанима. Рука правде иако спора, стићи ће оне којима је намијењена. Након завршетка љетње сезоне, Новска Листа ће инсистирати на реконструкцији власти у Херцег Новом и елиминацији странака УРА и СНП из исте, јер је поред политичке подршке мањинској Влади изгласаној од стране ДПС-а, њихов допринос ионако раван нули, што се чак може сматрати комплиментом јер је реалније да је ријеч о дебелом минусу. Од оних који су бесрамно издали народну побједу 30. августа, ништа се боље није могло ни очекивати, саопштили су из Новске листе.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here