Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло. Ујутру, на сјеверу, по котлинама магла, послијеподне умјерен развој облачности, а првенствено у планинама локално је могућа краткотрајна киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 24 до 36 степени.

ВОДОСНАБДЈЕВАЊЕ

Због квара на водоводној мрежи без дотока воде су потрошачи у Зеленици, на релацији од основне школе до Змијица. Санација квара је у току, а нормализација водоснабдијевања очекује се до 12 часова.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се без кашњења. Јутрос су у наш град први стигли: „Еуропетрол“ из Бијељине, „Божур“ из Београда и са Пала, „Канис“ из Лесковца, „Гага турс“ из Чачка и два аутобуса превозника „Бочац“ из Бања Луке, а очекују још око 30 долазака. У 7:00 сати кренуо је „Озлем тоурс“ за Београд, у 8:10 ће „Роyал травел“ за Сплит, у 8:35 „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Блуе лине“ и „Божур“, па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта су данас планирана 23 лета, осам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Београд полетио је у 7:15, а након њега још један у 8:00. Током дана планирани су летови за Цирих, Брно, Париз, Ташкент, Тел Авив, Лондон. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи три еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај умјереног интезитета, током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 24  саобраћајна   незгода у којима је 7 особа  задобило   лаке  повреде. На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелује се на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here