Новска листа: Настављамо са одлучном подршком Влади

Новска листа, највећа локална политичка странка у Црној Гори, наставиће са одлучном подршком Влади Црне Горе и премијеру Милојку Спајићу, као и Посланичком клубу ПЕС у Скупштини Црне Горе, наведено је у саопштењу те партије.

Вјерујемо у сваку ријеч нашег политичког договора са Покретом Европа сад, вјерујемо у програм Европа Сад 2 и у рад на пројектима које смо заједнички планирали за Херцег Нови. Док наши пензионери већ уживају у исправљању социјалне неправде и повећаним минималним пензијама на 450 еура, Новска листа и Покрет Европа сад опремају старе и раде на новим школама и болницама, стварају услове за нову путну и спортску инфраструктуру и враћају сјај граду на улазу у Боку Которску.

Наша општина коначно има адресу на коју може да се обрати у Главном граду, а та се адреса налази у Карађорђевој улици. Резултати су видљиви како грађанима тако и Европској Унији чија ће се граница ускоро, извјесно је, налазити много јужније од Херцег Новог. С љубављу, Ваша Новска листа, наведено је у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here