Новогодишња ноћ у хотелима у Каменарима и Портоновом   

Casa del Mare

Премда ће у Херцег Новом у новогодишњој ноћи изостати славље на отвореном, поједини хотели, међу којима су и два на херцегновској ривијери, спремни су за дочек 2023. године.

У хотелу Каза дел Маре (Boutique Hotel&Spa Casa del Mare – Mediterraneo) у Каменарима, дочек ће почети 31. децембра дневним програмом, казала је за РТХН маркетинг менаџерка Јелена Ристељић:

Јелена Ристељић

– Матине (matinee) програм почеће у ресторану поред мора Бокаси (Bocasa beach), у склопу наше групацији. Желимо да направимо вид загријавања за новогодишњу ноћ уз музику уживо, послужење, селекцију вина. Нову годину дочекаћемо уз гала вечеру са извођењем Андријане Божовић. У понуди су пакет аранжамани у трајању од минимум двије ноћи, казала је Ристељић.

Иначе, посјета у овом хотелу је тренутно већа него прошле године. Након дужег периода и кризе заступљени су и гости из Западне Европе. Ту су стандардно и гости из региона, тако да су према ријечима Ристељић, у овом хотелу на ривијери дефинитивно надмашили претходне године.

У ризорту One&Only Портонови програм новогодишње ноћи биће организован у ресторану Ла Bеранда (La Veranda) казао је менаџер за маркетинг и комуникације Мило Радоњић:  

– Оно што јесте круна празничног амбијента јесте новогодишња вечера у ресторану хотела. Госте ће забављати млада хрватска звијезда Ника Турковић са својим бендом, најавио је Радоњић.

Имали су успјешну љетну сезону а очекује да ће тако остати и у наредном периоду:

– Ове године смо имали највише гостију из Америке, затим из Велике Британије и Западне Европе. У зимскоj сезони су циљна тржишта – регионалне земље и гости из Турске, којима је лако доћи до Црне Горе због конекција и летова, оцијенио је Радоњић.

За наредни период влада значајно интересовање за долазак гостију у оба хотела, како са већ устаљених, тако и неких нових тржишта. Према ријечима наших саговорника то наговјештава добру посјету и током првих мјесеци наредне године. 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here