Новљани и гости уз Николину Ковач дочекали Православну Нову годину

У оквиру Новске новогодишње феште у парку Бока је приређен концерт Николине Ковач и Амнестија бенда, са којом су Новљани и гости ушли у Нову годину по јулијанском календару.

Уочи концерта Ковач је за РТХН истакла да је након сазнања да ће наступати у Херцег Новом поводом дочека Православне Нове године била одушевљена.

Николина Ковач, пјевачица

– Публика од мене увијек може да очекује добру енергију, јер знам да са људима подијелим све могуће емоције кроз концерт. Ту сам искрена и дајем 110% себе – навела је она.

Албум на коме неће бити дуета попут оног са Халидом Бешлићем повод је да поново наступи у Херцег Новом, с обзиром да публика воли Николинину стваралачку енергију.

– Можда на љето, то би ме јако радовало, а да овај вечерашњи концерт буде увертира за нека наша чешћа дружења. На новом албуму неће бити дуета, јер пјесме нису такве, јер сам их стварала према емоцијама и доживљајима и од другх људи добијала емоцију на основу које сам и стварала, јер сам кантаутор цијелог албума, али та сарадња са Халидом је нешто заиста посебно – истакла је Ковач.

У дјетињству је показивала таленат за писање, што је представљало олакшавајућу околност да стане иза албума као комплетна ауторка

– Још као дјевојчица од 16 година у томе сам се опробала на једном фестивалу и то ми је добро ишло, освојила сам и награду, али послије сам ту стагнирала јер сам се преиспитивала, било ме је срамота да пјевам и пишем своје пјесме. То је било кад сам била мала, сада је нека друга прича, нешто ново, треба да слушам неке друге људе и ауторе, али од емоција се не може побјећи – прича Ковач.

На концерту су се низали познати хитови Здравка Чолића, Дина Мерлина, Јелене Розге,  Наташе Беквалац.

Први албум и промоцију, да подсјетимо, најавила је већ почетком године, а с обзиром да публика на то чека већ дуже, за очекивати је и да пријем буде на високом нивоу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here