Нови сусрет са публиком ученика Музичке школе

Нови сусрет са публиком имали су синоћ ученици Музичке школе. На концерту, поводом Дана Европе, изведено је 25 тачака, међу којима су била и два вокална дуета Марија Видаковић и Анастасија Трипковић и Сузана Новчић и Анастасија Бошњак из класе професорице Јоване Мустур Ражнатовић.Након што су уприличили концерт поводом Дана школе, синоћ у концертној сали организован је нови, а сусрети са публиком ученицима много значе, казала је професорица соло пјевања Јована Мустур Ражнатовић.

-Соло пјевачи су једва чекали концерт, јер двије године нису имали јавне наступе. На овај начин се ослобађају од треме и стичу више сигурности у сценском наступу и њима је осјећај љепши. Сви смо радо чекали вечерашњи концерт, казала је Мустур Ражнатовић.


На концерту се представио и ансамбл виолина. Професорица Јелена Поповић, каже да аплауз у пуној сали много значи.

-Дјеца се полако навикавају на јавни наступ, кажемо им да морају имати самопоуздање. Воле наступе и када ученици кажу ја сам дала све од себе то је најбоље што можете добити од ученика као повратну информацију. Кад сваки појединац да максимум онда цио тим даје стопостотни резултат.

Програм концерта је био разноврстан, а сала је била пуна и то нам је јако драго, казала је директорица Нивес Ненадовић и најавила учешће на републичком такмичењу.

  • -Клавирски дуо два вокална дуета и три соло гитаре учествоваће на републичком такмичењу 12. и 13. маја на Цетињу.
  • У плану школе су и два концерта на отвореном, а обиљежиће и Дан музике на 21. Јуна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here