НОВА ПОБЈЕДА ФУДБАЛЕРА „ИГАЛА“ – У БОКЕЉСКОМ ДЕРБИЈУ БОЉИ ОД „ГРБЉА“

Фудбалери „Игала 1929“ наставили су серију добрих резултата. У бокељском дербију који је игран у оквиру 16. кола Друге фудбалске лиге побиједили су, пред својим навијачима „Грбаљ“ 2:1. Послије почетног испитивања домаћи су дошли у вођство голом Лазара Мучалице у 32. минуту, који је послиjе одличног центрашута Копривице главом погодио мету. Гости су у 40. минуту запријетили, али голман Кулиновић је зауставио шут Царевића. У другом полувремену домаћин је покушао да са више шутева из даљине изненади одбрану гостију, али безуспјешно.

У 57. минуту услиjедио је шут Милоша Вучетића који је са 35 метара погодио гол домаће екипе. Голман Кулиновић се нашао у раскораку, и немоћан да спријечи изједначење.

Послије одличне соло акције, Милош Перовић, који је мајсторски спровео лопту готово од свог до противничког гола, у 71. минуту је савладао голмана Дарка Мићановића.

До краја утакмице гости су били агресивнији, али фудблери „Игала“ су се зналачки бранили. У 75. минуту имали су и среће јер Царевићев шут није завршио у мрежи, већ на лијевој стативи гола. До краја утакмице Кулиновић је био сигуран, а у последњим минутима утакмице Бојан Биговић је из слободног ударца запријетио гостима, али је Мићановић одбранио и славље домаћих је могло да почне.

Остали резултати 16. кола Друге фудбалске лиге: Бокељ-Јединство 1:1, Арсенал-Беране 2:1,ОФК Титоград-Цетиње 4:0,  Пласман: Јединство 37, Арсенал 34, Бокељ 31, Игало 27, Младост ДГ 22(-1), Ком 20 (-1), Беране 19, Цетиње 13, Грбаљ 11 и ОФК Титоград 7 бодова.

У недељу у 17. колу играју: Јединство-Игало, Бокељ-Младост ДГ, Грбаљ-ОФК Титоград, Цетиње-Арсенал и Беране-Ком.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here