НАЈЛУКСУЗНИЈИ ХОТЕЛИ ПОНУДИЛИ НОВОГОДИШЊЕ АРАНЖМАНЕ

Lazure Hotel&Marina и ризорт One & Only Портонови припремили  су  аранжмане,  које ће понудити гостима, са конципираним новогодишњим програмима.

Како је за РТ ХН казала менаџерка хотела Лазуре Андреа Вуковић,  прате епидемиолошку ситуацију  и прилагодиће се мјерама које буду на снази у том тренутку.

– Оно што смо припремили то је прослава у пространом лобију нашег хотела, гдје ће гости моћи да уживају у богатој понуди националне и интернационалне кухиње, неограниченој конзумација пића у оквиру пакета, као и традиционални шампањац у поноћ. За лијепи провод  побринуће се „Extra Orchestra“  бенд из Београда, који ће разноврсним репертоаром забављати госте. Цијена пакета износи 129 еура, по особи. 

За дјецу су припремљени посебни пакети прославе Нове године. До седам година улаз је бесплатан , од седам до 12 цијена је 30, а за оне до 18 година 60 еура. У новогодишњој ноћи ће бити и дјечији аниматор да их забавља, најавила  је Вуковић.

Гостима којима је потребан смјештај припремили су посебне новогодишње аранжмане, са минимално два ноћења. Више  могу да се информишу на интернет страницама  Lazure Hotel&Marina или да их дирекетно контактирају.

– Већ сада влада велико интересовање гостију за новогодишње аранжмане, као и предрезервације пријављених. Већину гостију препознали смо као пријатеље наше куће, који су стални гости, а неки чак и резиденти, најавила је Вуковић, уз образложење да је тренутно  хотел  на 50 процената попуњености, што се мијења и варира сваким даном. Гости су већином  из региона, али има их из Украјине, Русије, Њемачке, Аустрије и других земаља, навела је Вуковић.

One & Only  Портонови ризорт  ради током цијеле године, тако да  сходно сезони спремају активности, како би одржавали живот и енергију, како самог ризорта, тако и шире локалне заједнице Кумбора и Херцег Новог, навео је менаџер за маркетинг и комуникације хотела Мило Радоњић:

 -Припремамо новогодишњи програм. Наравно, пратимо мјере Владе ЦГ и придржаваћемо се свега што буде прописано сходно епидемилопшкој ситуацији. Ми смо испланирали програм славља, Нове године и свих новогодишњих и божићних празника, како доликује једном ризорту какав је One & Only Портонови.

Комплетан аранжман почеће 12. децембра, када ћемо упалити свечану новогодишњу расвјету. То ће бити праћено ритуалним чином, које ради сваки  One & Only  у свијету. Тада ће сви гости, посјетиоци, доћи на коктел са генералним менаџментом ризота и то ће бити праћено музиком  уживо,  а чекаће нас једна лијепа и весела атмосфера. То ће бити увертира за све што ће да слиједи, а то су славље бадње вечери кроз вечеру  и ручак и вечеру  за Божић, када су у питању католички ,а потом православни празници. Круна свега је новогодишња вечера и журка 31. децембра, у 20 часова у ресторану La Veranda хотелa One & Only Портонови, када ће госте забављати музичке умјетнице из Србије Ана Станић и Ивана Петерс. Приликом тог избора трудили смо се да и са музичким чином прикажемо дух One & Only као бренда. Зато смо се одлучили да заслужују да пјевају у најлуксузнијем ризорту на Јадрану и то за најзабавнију ноћ у години. Планиран је спектакуларни ватромет. Извршна куварица ресторана Ла Веранда, из Аустралије креира новогодишњу вечеру са копна и мора испирисана Црном Гором,  што је упoтпуњено са винима куће, које ће одабрати сомелијерка са Еквадора. То је интернационална поставка. Новогодишња вечера коштаће по особи 350 еура, а дјеца ће имати попуст од 50 одсто. Имаћемо и прославу православне Нове године, 13. јануара, коју ћемо обиљежити свечаним ручком и вечером, изложио је Радоњић.

Кроз зимску сезону наставиће промоцију пакета, који су оријентисани ка спа услугама, кроз Wellness са медицинском подлогом. Постоје разни аранжмани, како би побољшали здавље и виталност корисника. За смјештајне капацитете припремили су посебне понуде, а цијена зависи од датума када се бира, за новогодишње празнике и друге дане, са спа пакетима, што заинтересовани могу да виде на сајту ризорта.   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here