На Врбању више стотина посјетилаца, добра забава загарантована

Првомајска фешта у Авантуристичком парку Врбањ, коју је организовала Агенција за развој и заштиту Орјена, окупила је више стотина људи, како Новљана, тако и гостију који ће празнике провјести у Херцег Новом.

Уз добру музику и гастро понуду са мрсним и посним менијем, посјетиоци су, упркос облачном времену, уживали су у пјешачким турама. Старији су се надметали у турнирима у бришкули и трешети, а најмлађи су имали прилике да се опробају у разним играма попут скока у даљ, бацања камена с рамена, скакање у врећи, а истрчали су трку на малој планинској стази. Организатори су за све њих припремили сертификате.

Како је за РТХН казао директор Агенције за развој и заштиту Орјена, Ђорђе Станојловић, већ око 10 сати у Парк је пристигло око 300 посјетилаца.

Ђорђе Станојловић, директор Агенције за развој и заштиту Орјена

– Око 100 учесника кренуло је на пјешачке туре и школу у природи, док су се остали забављали уз музику и турнир у бришкули и трешети. Најмлађи су уживали у ликовној секцији и сликању на лицима до 12:30, када су им почеле такмичарске игре. Уз бесплатан Авантуристички парк за сву дјецу и богату гастро понуду, плато се непрестано пуни новим гостима, гдје ће, по процјени, до краја дана бити преко хиљаду људи – информисао је он.

Временски услови су одлични, како је додао, нема јаког сунца и дефинитивно нема кише, па сви који желе, још увијек могу стићи да окусе дио атмосфере на првомајској забави на Врбању.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here