На Шкверу почео биоскопски караван, вечерас пројекција на Тргу Николе Ђурковића

Пројекцијом холивудског блокбастера „Official competition“, на плажи „Жало“, а потом и сјајном свирком АББА трибјут бенда на платоу поред споменика Твртку првом, започео је синоћ програм манифестације „Open air cinema“ (Биоскоп на отвореном), под слоганом „Под звијездама са филмским звијездама“.

Вд директор локалне ТО, Ђорђе Станојловић пожелио је добродошлицу првим посјетиоцима својеврсног биоскопског маратона и представио партнера у реализацији овог пројекта, компанију Стар Медија и њену директорицу Валентину Катић.

– Стар Медија се већ седам година у Београду бави овом манифестацијом, а Валентина је искусна у овом послу и право нам је задовољство што ћемо имати прилику да сарађујемо. Дакле, низ различитих локација дуж херцегновске ривијере, велики број остварења, односно хитова, класика, филмова за дјецу у наредних 30 дана чека нас свако вече – поручио је он.

Станојловић је позвао публику да прати друштвене мреже Туристичке организације и манифестације „Open air cinema“, гдје ће сваког викенда бити представљен програм за наредну недјељу, као и локације пројекција.

Валентина Катић је представила први филм на репeртоару „Official competition“, са Антониом Бандерасом и Пенелопом Круз у главним улогама и позвала гледаоце да након филма остану на концерту „ABBA“ трибјут бенда.

Публика је у предивној атмосфери плаже „Жало“ на мобилном биоскопском платну, са лежаљки и уз мирис мора уживала у пројекцији првог филма у програму „Под звијездама са филмским звијездама“.

На вечерашњем репертоару је филм „Chace“ са Џерардом Батлером у главној улози, а пројекција ће бити уприличена на Тргу Николе Ђурковића.  Почетак је у 21 сат.

На истој локацији наредне три вечери биће приказани дјечији филмови „Ричард Рода“, „Wolf and the white lion“ и „School of magical animals“.

Све пројекције у оквиру програма Биоскопа на отвореном су 21 сат и улаз ће бити бесплатан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here