На Луштици изгорело возило, нема повријеђених

У мјесту Забрђе на полуострву Луштица, припадници ДВД „Луштица“ јутрос  око 04:00 сата угасили су пожар на моторном возилу, који је захватио и дио шуме. На терену је било једно ватрогасно возило и четири ватрогасца – спасиоца.

-У аутомобилу су били туристи из Чешке који су приликом вожње прво примјетили варничење услијед квара на електроници моторног возила, да би убрзо пожар захватио цијело возило. Није било повријеђених особа, а уз помоћ ватрогасаца – спасилаца ДВД „Луштица“, спашен је пртљаг  које су туристи превозили у наведеном возилу. Пожар је успјешно локализован у веома кратком временском периоду. О наведеним дешавањима обавјештено је МУП ЦГ, казао нам је самостални савјетник I у Служби заштите и спасавања Зоран Гамбер.

Још једном, у веома кратком периоду се показала важност ДВД „Луштица“ за цјелокупни систем заштите и спашавања општине Херцег Нови, те добру покривеност и координацију Службе заштите и спашавања општине Херцег Нови и ДВД –а  на читавој територији општине Херцег Нови у акцијама заштите и спашавања.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here