На јубилеју Јадран ветерана 17 екипа на турниру

На Шкверу ће се, у организацији клуба Јадран Ветерани, у петак и суботу одржати четврти Међународни ватерполо турнир мастерс серије за ветеране, а поводом јубилеја – 10 година постојања клуба.

Турнир ће окупити 17 екипа из Италије, Холандије, Литваније, Словачке, Бугарске, Сјеверне Македоније, Словеније, Хрватске, БиХ, Србије и Црне Горе.

Такмичење се одржава у двије категорије. У категорији 40 + (играчи старији од 40 година)у групи 1. Играју Ћивитавекија (Италија), Балтик Турткес (Вилњус, Литванија), Вардар Ветерани (Скопље) и Инцел (Бања Лука), док су у групи 2. Амерсфорт (Холандија), Мрож (Љубљана),  Софија мастерс и ХБС Аматери (Саморин, Словачка)

У категоји 30 + (30 година и старији) у групи А играју: Партизан (Београд), Шибеник и Валис (Ваљево). У групи Б су Бијела Ветерани, Вучко (Сарајево) и Јадран Ветерани. У групи Ц: Београд, Вардар 2 и Будва.

После такмичења по групама, у суботу се играју четврфинални, полуфинални сусрети, као и финале и мечеви за пласман.

Свечано отварање турнира заказано је за петак, 24. мај у 21 сат на Шкверу. Проглашење побједника и уручивање награда биће уприличено дан касније, односно након завршетка турнира у Ланж бару Холидеј у Њивицама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here