До краја маја квалитетан биоскопски програм у Дворани Парк

Богат и квалитетан програм очекује љубитеље филма у Дворани Парк у наредним данима, а избор ће задовољити укусе како најмлађих, тако и озбиљних филмофила.

У четвртак од 18 сати на програму је пројекција дјечијег филма „Измишљени пријатељи“, који говори о дјевојчици која открива да одједном може да види свачије измишљене пријатеље. Редитељ овог остварења је Џон Красински, а главне улоге тумаче Рајан Рејнолдс, Џон Красински, Кејли Флеминг, Фиона Шо и други.

У вечерњем термину, од 20:30 сати биће приказан филм „Артур краљ“, Сајмона Џонса, са Марк Волбергом, Симу Лиу, Џулијет Риланс, Берд Грилсом у главним улогама.

У петак, 24. маја на програму је „Каскадер“, акциона комедија са Рајаном Гослингом и Емили Блант у главним улогама.

Биоскопски програм Дворане Парк биће настављен у уторак, 28. маја пројекцијо филма „За данас толико“, који гледаоце подсјећа на то да је живот лијеп. Главне улоге у овој драми Марка Ђорђевића тумаче Филип Ђурић, Ивана Вуковић, Никола Ракочевић, Горан Богдан, Миона Пејаковић, Милића Јовановић.

У сриједу, 29. маја у термину од 19 сати најмлађи љубитељи кинематографије уживаће у анимираним авантурана најпознатијег мачка из стрипа – Гарфилда.

Истог дана од 20:30 сати наставак из франшизе Истјеривачи духова „Ледена пријетња“, редитеља Џила Кенана. У главним улогама су Пол Руд, Кери Кун и Фин Вулфхард.

У четвртак од 18 сати на програму је поново филм за најмлађе, а овога пута ријеч је о анимираном остварењу „Породица шпијуна: Шифра бијело“, филмској адаптацији манга ликова Лоид и Јор.

Филм „Присила“ биће приказан истог дана од 20:30 сати. Ово остварење засновано је на истинитој причи између Присиле Присли и краља рокенрола, а рађено је према мотивима књиге „Елвис и ја“ Прислиле Бијули. Режију потписује вишеструко награђивана Софија Копола, а главне улоге тумаче Кејли Спени, Џејкоб Елорди, Ари Коен, Дагмара Доминшик, Тим Пост и други.

Цијене улазница за анимиране филмове је 3, за игране 4 еура. Радно вријеме благајне Дворане Парк је од понедељка до суботе од 9 до 20 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here