На јавној расправи нацрти Одлукe о Парку природе „Орјен“ и Студије ревизије заштићеног подручја Парк природе „Орјен“

Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови, спровешће јавну расправу о Нацрту Одлуке о одређивању граница, статуса, категорије и режима заштите заштићеног подручја Парк природе „Орјен“ на територији општине Херцег Нови и Нацрту Студије ревизије заштићеног подручја, парка природе „Орјен“ од 12. фебруара до 12. марта.

Увид у Нацрт Одлуке и Нацрт Студије је могуће обавити на сајту Општине Херцег Нови www.opstinahercegnovi.me; у просторијама Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност, канцеларија број 101 (3. спрат) сваког радног дана од 8.00 до 11.00 часова, као и у канцеларијама: МЗ Крушевице – понедељком; МЗ Мокрине-сриједом и петком; МЗ Камено-Жлијеби уторком и четвртком у истом временском интервалу.

Централна јавна расправа о Нацрту Одлуке и Нацрту Студије биће одржана у понедељак 4. марта у 10.00 сати у Великој сали Скупштине општине Херцег Нови.

Из надлежног Секретаријата позивају грађане и власнике непокретности у овом подручју да учествују у предметној јавној расправи, а примједбе, предлоге, мишљења и сугестије у писаној форми могу предати: путем поште на адресу Општина Херцег Нови – Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност, Трг маршала Тита бр.1, 85 340 Херцег Нови, непосредно на грађанском бироу Општине Херцег Нови (шалтер број 4), на мејл:eko_saglasnost@hercegnovi.me.

Детаљније на линку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here