Младост из Бијеле шеста на турниру Регионалне ватерполо лиге

Мали ватерполисти Младости (Бијела), играчи до 12 година, од четвртка до јуче били су учесници завршног турнира 10 најбољих екипа Регионалне лиге овог узраста на Корчули.

У првом колу Младост  је побједила домаћи КПК 12:6, у другом су поражени од Партизана 14:11, у трећем у били бољи од репрезентације Словеније 13:7, али су у четвртом уписали пораз против Будве 10:6. Поражени су и у утакмици за пето мјесто, а боља је била екипа Акватик Верде резултатом 9:7.

Треба рећи да се од екипе коју воде Мило Желалић и Горан Кривокапић на овом турниру очекивали бољи резултати. Истина, неколико кључних играча ове екипе се на турниру разбољело, па је и то знатно допринијело да резултат буде слаби од очекиваног.

На на Корчули су за Младост играли: Богдан Вујадиновић, Душан Илић, Вук Тројановић, Љубомир Вујошевић, Саво Кривокапић, Војин Квестек, Немања Ашанин, Урош Деретић,  Лука Вујовић, Степан Серов, Немања Радовић, Лука Боснић, Јован Јанда, Јован Летић и Никола Симовић.

Партизан је у финалу побједио сплитски Јадран 8:5. Треће мјесто је припало Будви, која је побједила Шабац 8:6. У црногорском дербију Аквартик Верде је побједио Младост 9:7, за 7. мјесто Војводина је побједила репрезентацију Словеније 9:3. У хрватском дербију зачеља Морнар (Сплит) био је бољи резултатом 8:7 од домаћег КПК-а.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here