„Мистерија несталог јајета“ у четвртак у Амфитеатру Дворане Парк

Дјечија представа „Мистерија несталог јајета“ драмске групе Дома културе „Грачаница“ Аматерског позоришта „Јанићије Поповић“  биће изведена у четвртак, 8. септембра  у 19 сати у Амфитеатру Дворане Парк.

Представа „Мистерија несталог јајета“ је духовита, динамична прича о неспретном и помало чудном детективу Харију и његовој добродушној и брижној секретарици Матилди који једног дана у прашуми налазе остављено јаје и крећу у потрагу за починиоцем који је украо јаје као и за мајком која брине зато што су јој јаја украдена. Успут срећу занимљиве животиње: папагаја Гала, фламинга Ружу, штрауса Бруна, крокодила Кодија и остале. Представа говори и о пријатељству, мајчинској љубави и узајамној бризи. Рађена је по сценарију  Теодоре Попове у режији Јелене  Ђорђевић. Мајстор свјетла је Саша Михајловић, тон мајстор  Бобан Јевтић а инспицијент и уредник драмске групе  Снежана Алексић.

Драмска група борави у Херцег Новом  на позив Хуманитарне организације Српска солидарност која са својим партнерима из Црне Горе и Канцеларијом за Косово и Метохију организују љетовање дјеце са КиМ у нашем граду.   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here