Милош Коњевић: Напад на мене вам је најгора одбрана

Предсједник Извршног одбора Новске листе, Милош Коњевић, обратио се саопштењем, као реаговање на наводе Ивана Отовића, које преносимо у цјелости.

-Три мјесеца након што су одборници Новске листе упозоравали, и на Скупштини гласали против преваре која се зове “Ледени Тобоган” и која је одлила преко 120 хиљада еура грађана Херцег Новог, ту превару је доказала Инспекција за јавне набавке. Налаз инспекције су пред собом имали сви одборници на сједници, а на сајту Општине Херцег Нови могу га прочитати и сви грађани Херцег Новог.

Исти ти грађани Херцег Новог могли су се увјерити у очигледну превару јер им је тобоган био инсталиран у центру града тако да свакодневно боде очи. Чак су и одговорни за ову превару признали на Скупштини општине да је тобоган био лош пројекат. Многи поштени људи града Херцег Новог рекли би “Паметноме доста”, али на жалост на већини одговорних функција у граду и у појединим скупштинским клупама сједе људи којима “доста није”.

Потпуно је очекивано да када се превара разоткрије и када се нема чиме друго бранити, на ред дођу неистине и обмане. Напад је, кажу, најбоља одбрана, само што је у вашем случају напад на Милоша Коњевића, ваша НАЈГОРА могућа одбрана, господине Отовићу. Апсолутна је лаж да је Милош Коњевић било коме пријетио или било кога уцјењивао. Бар се у овом граду зна ко је ко, а и види се ко шта ради.

Док се Новска листа свим расположивим средствима бори и за Институт Игало и за болницу Мељине и чупа их из деценија упропаштавања како зна и умије улажући сав свој политички и лични кредибилитет њених чланова, ви се клижете на тобогану од 120.000 еура, након што сте на плажама гледали филмове прошлог љета за још 120.000, а све то након што сте прољетос на један поподневни плес на тргу са Егзитом спискали још 120.000.

Све ми се чини да ћете на политичкој функцији плесати само једно лето. Јер колико сте часно и поштено радили све што сте успјели да урадите је да од 7 изабраних одборника сачувате два. Тим темпом очекујем да до Нове године ни ви више не будете у сопственом клубу одборника.

У једном сте у праву. Добро је да се зна ко је како гласао! Добро је да се зна ко је опет неодлучан, ко никада нема став ни о чему и коме требају додатни докази да је тобоган превара Новљана. Док ти одборници и те политичке партије чекају одлуке суда, дотле ће исти овај Извршни одбор и иста ова директорица истој добављачици Валентини Катић одлити нових 120.000 за нови пројекат не из својих него из џепова Новљана, стоји у саопштењу предсједника Извршног одбора Новске листе Милошa Коњевића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here