Милатовић у Будви: Славићемо у недјељу побједу коју чекају многе генерације!

Предсједнички избори – Политички маркетинг

“Разговарали смо о неколико значајних тема у чијем фокусу су позиционирање Црне Горе као кредибилне инвестиционе и туристичке дестинације, што често у претходном периоду није био случај. Оснажићемо и нашу земљу у контексту економске дипломатије и афирмисати Будву која је кандидат за Европску пријестоницу културе. Сигуран сам да ћемо у недјељу славити побједу које су генерације чекале и да ћемо заиста закорачити у доба новог демократског и економског развоја на бенефит свих грађана, а не само једне мале клике људи како је то до сада у Црној Гори био случај”, казао је Јаков Милатовић, предсједнички кандидат током посјете у Будви.

Милатовић се том приликом састао са предсједником Општине Будва Милом Божовићем и предсједником Скупштине Општине Будва Николом Јовановићем. Током обиласка Луке Будва сусрео се са Младеном Микијељом директором Јавног предузећа за управљањем морским добром и  Блажом Рађеновићем, предсједником Управног одбора. Милатовића су у Будви дочекали функционери Демократа, Марко Марковиће, Славица Масловар, Драгана Кажанегра Станишић, као  и други чланови ОО Демократа из тог града.

“Добро управљање ресурсима наше земље је принцип који мора постати свакодневница, а примјер Луке Будва говори да се раније није управљало зарад општег интереса. Направљени су кораци од стране Морског добра и од стране Општине Будва како би се нешто што је јавно ставило у руке државе, а у овом случају локалне самоуправе. То је корак напријед како би и у наредном периоду  требало да чувамо и управљамо јавним добром”, закључио је Милатовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here