Међу шест лауреата Привредне коморе и Никола Милић „Casa del Mare“

Привредна комора Црне Горе наградила је извршног директора хотелске групације „Casa del Mare“, Николу Милића годишњом наградом за унапређење менаџмента.

Награда Привредне коморе Црне Горе већ шест деценија представља престижно признање којим се истичу вриједна постигнућа црногорских прегалаца у категоријама: успјешно пословање, друштвена одговорност, иновативност и унапређење менаџмента.

Како је саопштено из Привредне коморе, Одбор за додјелу награда донио је одлуку да компаније Хемосан, Зетаградња и Fly Montenegro буду лауреати за успјешно пословање у 2021. години. За постигнуте резултате награђен је по један кандидат из категорија предузетника/малих привредних друштава, затим средњих/великих предузећа, као и компанију у женском власништву.

Награда за друштвену одговорност биће додијељена Индустрији пива и сокова “Требјеса” из Никшића. Лауреат награде за иновативност је Црногорски Телеком.

Овогодишње награде имају додатну вриједност, јер афирмишу успјехе привредника остварене у веома изазовним временима.

Додјела награда биће организована у новембру на Међународн дан предузетника, а о детаљима ће јавност бити накнадно обавијештена. 

Награду, као највеће привредно признање у држави уручује традиционално Предсједник Црне Горе, уважавајући немјерљив значај привредника за државни просперитет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here