Марија Шерифовић на отварању, Тони Цетински на затварању Празника мимозе

Празник мимозе, његово 54. издање, биће одржан у Херцег Новом од 17. фебруара до 4. марта 2023. године. Највећу зимску туристичко-пропагандну манифестацију у Црној Гори отвориће и затворити концерти регионалних музичких звијезда у Игалу – на отварању у петак, 17. фебруара наступиће Марија Шерифовић, а на затварању у суботу, 4. марта Тони Цетински

Концерту отварања претходиће дефиле Градске музике, Мјесне музике Ђеновић, мажоретки и тромбоњера, а затварању велика међународна карневалска поворка. Традиционална Фешта од мимозе, рибе и вина на херцеговској ривијери биће одржана 18. фебруара, а истог датума је у плану и први маскенбал.

Дирекција Празника мимозе, коју чине представници Општине Херцег Нови, Туристичка организација Херцег Нови и ЈУК Херцег Фест, дефинисао је забавне, културне и дјечије програме који ће бити одржани у оквиру 54. издања фестивала, а детаљи комплетног програма биће потврђени и представљени јавности на конференцији за новинаре сљедеће седмице.

Промоција 54. Празника мимозе почиње овог викенда догађајима у Београду и Новом Саду, а до краја мјесеца биће уприличен и промо догађај у Сарајеву. Фестивал ће за викенд бити најављен у оквиру промоције зимске сезоне на Међународном сајму туризма у Новом Саду, на којем ће Туристичка организација Херцег Нови наступити заједно са Националном туристичком организацијом Црне Горе и другим локалним туристичким организацијама.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here