Мамула овог љета прима прве госте

Луксузни бутик хотел Мамула настао реконструкцијом старе тврђаве, овог љета ће дочекати прве госте.

Гостима ће на располагању  бити 26 соба, шест апартмана, холистички спа,  базен, сала за масажу, теретане, стазе за трчање, као и три ресторана и четири бара. Хотел има уређену плажу и мјесто за сунчање над јужним стијенама. Посебно мјесто је резервисано за историјско-меморијалну галерију која пружа осврт на богату историју овог локалитета.

– Мамула  Острво је пројекат отјеловљења једне изузетне визије и великог рада који смо уложили како бисмо тврђаву богате прошлости отргнули од заборава. Уз пуно поштовање културног и историјског насљеђа, створили смо један заиста посебан амбијент који представља новитет у оквиру хотелске понуде у региону, као јединствена дестинација на јадранској обали. Нестрпљиво очекујемо наше прве госте којима ћемо пружити индивидуализовано искуство, било да је у питању краћи или дужи боравак, одржавање семинара, интимне прославе или неке веће церемоније… Мамула је мјесто за сва годишња доба – изјавио је Хенинг А. Шауб, генерални директор Мамуле.

Foto: Fat Tony Studio & Mark Anthony Fox)

Реконструкција и трансформација овог локалитета реализована је у складу са највишим свјетским стандардима, у потпуности чувајући архитектонску аутентичност и културно-историјско насљеђе тврђаве и острва. Посебна пажња је посвећена и очувању природног амбијента острва.

У оквиру хотела, отвара се и више од 100 радних мјеста на која се могу пријавити заинтересовани из локалне заједнице, као и из региона.

– Веома смо поносни што компанија Ораском Дивелопмент Холдинг   наставља замисао са којом успјешно гради интегрисано насеље Луштица Беј. Мамула је још једна туристичка дестинација свјетске класе, смјештена на најљепшем дијелу црногорске обале, која ће постати незаобилазна тачка за госте из региона, Европе и свијета – рекао је Самих Савирис, оснивач и донедавни ЦЕО и предсједник борда директора компаније Ораском.

Хотел, спа, ресторани и меморијална галерија ће бити отворени и за локалне посјетиоце, а саставни дио концепта овог лускузног бутик хотела биће и изузетна гастрономска понуда. Поред тога, у сарадњи са широм културном заједницом и уз учешће локалних и свјетски познатих умјетника, гости ће имати прилику да уживају у читавом низу културних, спортских и забавних догађања током године, а посебно у јеку љетње сезоне, наведено је у саопштењу.

Извор: Е капија

2 COMMENTS

  1. Само су грађанима отели још један комад њиховод живота , да би се пар људи намлатило пара …И баханалије ће почети на оном мјесту, гдје су нестајали људи као сијенке у ратном вихору ..То се никада не ради таквим мјестима , гдје би се требале поштовати сјене не тако давне прошлости и правити помени са пијететом ..Од тога неће бити ништа , јер похлепним скоројевићима је важнији неки милион више на банци ..Најгоре што их све већи број грађана оправдава и подржава и то доживљава као некакав успијех новокомпонованих олигарха ..Нажалост пали смо на најниже гране у људском смислу …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here