Малишани Дјечјег дома „Младост” гости полицијског кампа на Златици

У полицијском кампу на Златици дјецу из Дјечјег дома „Младост“ из Бијеле угостили су министар унутрашњих послова Филип Аџић и в.д. директора Управе полиције Никола Терзић, саопштено је из Управе полиције.

Дјеца, њих 22, су у пратњи два васпитача, боравила у кампу и дружила се са припадницима Управе полиције на позив в.д. директора Терзића.

Помоћник директора Милош Ракоњац дјеци је пожелио добродошлицу, те су припадници Противтерористичке и Посебне јединице полиције дјецу упознали са полицијским послом кроз приказ њихових активности, а које су биле прилагођене њиховом узрасту.

Дјеца су имала прилику да остваре директан контакт са полицијским службеницима и дијелом опреме коју користе у циљу подизања свијести о томе да су полицијски службеници ту за њих и све грађане којима је њихова помоћ потребна, да су они ту да их заштите.

Осим тога посјета је била прилика да се дјеца упознају и са полицијским послом као могућим занимањем којим би се могли бавити у будућности. Са дјецом је у посјети полицији боравила директорица Дома Марела Савић која је истакла посебно задовољство организацијом догађаја, док малишани нису крили одушевљење приказаним садржајем у кампу Златица.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here