Магија „Диана“ и овог пута очарала публику

Сјајним концертом у Дворани „Парк“ на којем су представили 19 кореографија од класничног до савременог балета и шоу денса, КСЦ „Диано“ завршио је још једну успјешну годину. Концерт је био и емотиван јер је „Диано“ испратио своје чланице које су годинама биле дио ове сјајне екипе.

На сцени је било око 150 играча, а магија „Диана“ и овог пута очарала је публику. Диано има један изузетно лијеп обичај а то је да на крају плесне године  уручи изузетно важну и престижну награду Таленат године. То је још један од начина да Диано искаже поштовање према онима који су заслужили награду, али и да се мотивишу остали чланови. Ове године награда је припала чланици Мији Мишевић.

-Ова награда, се није пар година додијељивала и велика јој је част што  ми је додијељена након неколико година. Овим се цијени и види моја љубав за плесом. Ја сад одлазим из Диана , било је тешких момената, али сви растемо заједно и сазријевамо. Од малена сам у овом клубу и уз њега сам одрасла, казала је Миа.

Асистент кореограф Тамара Милак више од 18 година провела је у Диану и сада је како је истакла дошло вријеме за неке друге животне циљеве.

-Концерт је вечерас био диван. Видјело се да су и дјеца уживала, а крај је био емотиван јер се растајемо. Током свих ових година било је доста рада са дјецом, наступа, обавеза. Са дјецом радити је захтјевно, ипак било је све то слатко и не могу да опишем ову љубав коју су ми на крају приредили. Ја сам толико узбуђена, казала је Милак.

Директорица КСЦ Диано Антонија Ђуровић Новоселац истиче да су њихови концерти увијек емотивни јер раде са душом и срцем и то преносе на дјецу.

– Највише смо задовољни начином како су се дјеца, односно сениорски ансамбл изборио са неким кризним моментима и колико су напредовале и зреле. Вечерас се на концерту могло примјетити да су израсли у озбиљне професионалце.

На концерту су додијељене  дипломе чланицама које су положиле школу за музички балет, коју реализују са Умјетничком школoм за музику и балет Васа Павић из Подгорице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here