Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. На сјеверу, ујутру, по котлинама могућа краткотрајно магла. Вјетар слаб до умјерен, углавном јужних смјерова. Највиша дневна температуре ваздуха од 27 до 36 степени. Температура мора 25 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због наставка радова на атмосферској канализацији, аутобуси градског саобраћаја још данас неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“. Аутобуси ће саобраћати Јадранском магистралом ка улици V црногорске бригаде и наставити улицом Сава Илића.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 на главну аутобуску станицу стигли су Канис из Лесковца, Божур са Пала, Гага турс из Чачка, Јадран лајн из Крагујевца, Ниш експрес из Јагодине, Транс југ из Панчева, Ројал из Ниша и Фудекс из Мрчајеваца. У наставку пријеподнева очекују доласке из Београда, Бања Луке, Новог Сада, Суботице, Руме, Књажевца, Ниша. Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати пар дана раније.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома касни долазак из Штутгарта који је планиран у 8:10, док са подгоричког касни лет из Лондона који је требао бити реализован у 9:30. Остали планирани летови на оба аеродрома се одвијају по реду вожње.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Саобраћај је умјереног током дана и појачаног интензитета на важнијим путним правцима у земљи. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе.

Ауто мото савез пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањање мањих кварова и бесплатно шлепање возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 20 саобраћајних незгода, у којима је једна особа нажалост погинула, три особе су задобиле теже, а лакше повреде.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here