Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. Послијеподне у сјеверним и централним предјелима уз умјерен до појачан развој облачности, понегдје киша или пљусак са грмљавином. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 27 до 37 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Возаче јутрос очекују повољни услови за вожњу. Фреквенција возила је умјерена до појачана. Савјетује се поштовање прописаних ограничења и избјегавање путовање у најтоплијем дијелу дана. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12  саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а пет особа је задобило  лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планиранa 24 лета, а пет је за Београд. Летови компаније „Аir Montenegro“ су у 7.30 и 20.25, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.20, 15.20 и у 22.20 сат. Такође пет летова је предвиђено за Истанбул, два лета су Беч а остали су за: Катовице, Радом, Лондон, Астану, Франкфурт, Варшаву, Дортмунд, Цирих, Краков, Тел Авив, Ригу и Милано. Из Тивта данас 26 летова, а пет их је за Београд; “Аir Монтенегро” у 7.30, 15.10 и 20.00, а “Аir Србија” у 15.20 и у 1.35. Четири лета су за Истанбул, три за Тел Авив, а остали су за: Беч, Кишњев, Копенхаген, Диселдорф, Франкфурт, Лондон, Манчестер, Париз, Праг, Приштину, Ригу, Штудгарт и Талин и Виљнус.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда овог јутра касни око 60 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.20. Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

На аутобуској станици у Херцег Новом су све веће гужве. Превозници уводе нове, сезонске линије за путнике који желе да путују ка мору. У Херцег Нови јутрос су први стигли аутобуси „Центриотранса“ са Пала, „Руле транса“ из Скопља, „Монтенегро путника“ из Сремске Митровице, „Гага превоза“ из Чачка, „Виене“ из Модриче, „Бан буса“ из Београда, „Блу лајна“ из Новог Сада и Озлема  из Лесковца. Гаге из Београда. У току пријеподнева очекују се аутобуси превозника „Мобилитас“ из Пожаревца, Ниш експреса“ из Јагодине, „Феникса“ из Новог Сада, Јадран Експреса из Београда, „Фудекса“ из Панчева, „Божура“ и „Ленса“ из Суботице., „Ласте“ из Београда и „Ројала“ из Ниша. Са аутобуске станице Херцег Нови сви аутобуси саобраћају на вријеме, по неделјном реду вожње.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here