Љето 2024: Сервисне информације

Сунчано и веома топло, понегдје уз слабу и умјерену облачност. На сјеверу, у планинама, могућа је ријетка појава послијеподневне нестабилности. Вјетар слаб до умјерен, најчешће јужни и западни. Највиша дневна температура ваздуха од 29 до 39 степени. Температура мора 26 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи струју данас од 11:00 до 11:30 сати неће имати: центар Игала, Петља, Ратишевина, Суторина и Мојдеж.

Аеродром Тиват
Са аеродрома Тиват најављени су летови кас Истанбулу, Измиру, Копенхагену, Београду, Тел Авиву, Цириху, Стокхолму, Лондону, Прагу, Бирмингену, Бакуу, Љубљани, Ослу, Талину…

Аутобуска станица
Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Очекују доласке преко 20 аутобуса из региона. По реду вожње у 7.00 је кренуо Озлем за Београд, у 8.10 ће Ројал ка Сплиту, у 8.35 Лалатовић ка Сарајеву, у 9.30 Блу лајн и Божур ка Дубровнику и у 12.10 Југопревоз ка Требињу.

АМСЦГ
Саобраћа се  обавља уз повољне услове за возњу. Због изразито високих дневних температура препорука возачима да дужа путовања користе ране јутарње сате. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на  ситније одроне. Савјетујемо опрезну вожњу и поштовање свих правила саобраћаја. На путевима на којима се изводе радови неопходна је додатна пажња и поштовање постављене сигнализације.  На  аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен, током дана појачан на већини путева у земљи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here