Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло, током поподнева понегдје слаб до умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, током јутра понегдје појачан сјевероисточни, а током поподнева на крањем југоистоку, повремено појачан сјеверозападни. Јутарња температура ваздуха од 12 до 27, највиша дневна од 27 до 39 степени. Температура мора 26. степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи струју данас неће имати више насеља у Херцег Новом. Од 7:00 до 11:30 сати струју неће имати Мокрине, Крушевице и Врбањ. У термину од 11:00 до 11:30 сати без напајања ће остати: Стари град, Шквер, подручје око Поште и парка, подручје испод Аутобуске станице, Мељине-Лазарет, затим подручје изнад улице Орјенског батаљона од Веселиновића до Огњишта, Црвени Крст и Србина.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

У наш град до 7:30 су стигли Божур, Ласта, Трансјуг и Ројал из Београда, Канис из Лесковца, Сирмиум из Ваљева, Гага турс из Чачка, Еуро лин из Јагодине, Јадрна лајн из Крагујевца, Лалатовић из Модриче, Божур са Пала и Банбус из Руме. У току јутра и пријеподнева очекује се још око 30 долазака аутобуса из Србије и Босне и Херцеговине. Са Аутобуске станице Херцег Новиполасци су по реду вожње без закашњења, довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати пар дана раније.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас најављено 8 летова ка Београду, 4 ка Истанбулу, три ка Тел Авиву, два ка Брну, а остали летови су ка Копенхагену, Дубаију,  Дизелдорфу, Женеви, Хелсинкију Краљеву, Кувајту, Лондону, Манчестеру, Нишу, Риги и Стокхолму, Бечу и Виљнусу.

АМСЦГ

Саобраћа се по  сувим коловозима и уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на  ситније одроне. Савјетујемо опрезну вожњу и поштовање свих правила саобраћаја. На путевима на којима се изводе радови неопходна је додатна пажња и поштовање постављене сигнализације. На  аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен, током дана појачан на већини путева у земљи. Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here