Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу ујутру по котлинама могућа магла, током поподнева слаб до умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, на крајњем југоистоку повремено појачан, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 21 до 33 степена. Температура мора 25 степени.

ВОДОВОД

Због квара на водовосној мрежи без воде су потрошачи са подручја Топле 3. Како обавјештавају из градског Водовода, без дотока воде ће од 9 до 12 сати бити потрошачи изнад резервоара на Станишића дубрави.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА СОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног одржавања манифестације Ондалинда на Канли кули, саобраћај ће бити забрањен вечерас од 20.00 часова до 02.00 сата у суботу у улици Прве бокешке бригаде, на потезу од зграде Чистоће до Јадранске магистрале.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

У наш град данас стижу превозници из Новог Сада, Београда, Суботице, Руме, Ниша, Мрчајеваца, Требиња, Сарајева, Панчева. Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати пар дана раније.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Касни лет из Тел Авива који је на тиватски аеродром предвиђен да слети у 7:50, док са подгоричког нема кашњења у доласцима као ни у поласцима.

Информације о реду летења могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Саобраћа се по сувим коловозима. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе.

Ауто мото савез пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањање мањих кварова и бесплатно шлепање возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25 саобраћајних незгода, у којима је пет особа задобило теже и 12 особа лакше повреде.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here