Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано или мало до умјерено облачно. У другом дијелу дана, уз промјенљиву облачност, локално је могућа краткотрајно киша или грмљавина. Мјестимично ће дувати умјерен до појачан сјевероисточни вјетар. Јутарња температура ваздуха од 8 до 23, највиша дневна од 16 до 32 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по углавном сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона.Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја.  Одобрава се промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни ,због извођења радова на реконструкцији регионалног пута Матешево – Kолашин. Одобрена је  промјена режима са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова у оквиру реконструкције маг пута Никшић- Вилуси 2. фаза дионица Никшић –Kусиде.

Одобрена је промјена режима саобраћаја до  20.09.2023.год са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова  на санацији клизишта „ Буковик 2 „ на маг.путу М-2 Петровац –Сотонићи у мјесту Буковик. Опрезно и срећан пут !

ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ

Брзи воз из Београда у Бару ће бити, према најавама, у 8:45. Из Бара за Београд возови полазе у 9:00 и у 19:00 часова.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома и даље летови по сезонском режиму, за данас је најављено 20. За Београд шест а потом и за Истанбул,Лондон, Париз,  Тел Авив, Ташкент. Више детаља на сајту Аеродрома Црне Горе : montenegroairports.com.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

По реду вожње стигли су „Руле турс“ из Скопља, „Ласта“ и „Банбус“ из Београда, „Лалатовић“ из Модриче. Ускоро ће стићи из Београда, Новог Сада, Ниша. Мјеста има углавном осим на линијама Blueline до уторка 12.септембра када је у питању линија за Суботицу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here