Љето 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, уз слаб до умјерен развој дневне облачности. Ујутру, по котлинама на сјеверу магла, послијеподне уз нешто више облака, локално је могућа краткотрајна киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 35 степени.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Повећане су гужве на херцегновској аутобуској станици, па уколико планирате путовање обезбиједите карте неколико дана раније. Јутрос су у наш град први стигли Центротранс из Сарајева, Еуропетролоил из Бијељине, Сирмијум из Ваљева, Рулетурс из Скопља, Монтенегропутник из Сремске Митровице, Гага турс из Чачка Дуга из Владимироваца, а очекују још око 20 долазака из Београда, Новог Сада, Суботице, Јагодине. У 7:00 сати кренуо је Озлем турс за Београд, у 8:10 ће Ројал травел за Сплит, у 8:35 Центротранс за Сарајево, у 9:30 Блу лајн и Божур, па у 11:10 Јадран екпрес за Дубровник, а у 12:10 Југопревоз за Требиње

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта су данас планирана 25 лета, осам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Београд полетио је у 7:05, а након њега слиједе лета за Љубљану у 7:50.  Током дана очекују се летови за Краљево, Београд, Ниш, Талин, Истанбул, Лондон, Беч. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај умјереног интензитета, током дана се очекује појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25  саобраћајних незгода у којима је 1 особа  задобила  теже, а три особе лакше  повреде. На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here