Љето 2022: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима сунчано уз повремено малу или умјерену облачност. На сјеверу умјерено до претежно облачно и углавном суво, а током јутра по котлинама могућа и краткотрајно магла. Вјетар мјестимично умјерен до појачан сјеверних смјерова, током дана у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 24 степенa. Температура мора 23 степена.

ЦЕДИС

Нема најављених искључења струје на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, а први су овог јутра стигли Банбус и Ласта из Београда, Озлем из Лесковца, Лазаро из Бања Луке и Руле турс из Скопља. Остале превознике очекују у наставку пријеподнева.

У 7:00 сати је кренуо Озлем турс за Београд, у 8:10 је полазак за Дубровник и Сплит, у 8:35 за Мостар и Сарајево, у 9:30 и у 11:10 за Дубровник, а у 12:10 за Требиње.

Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp).

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

На вријеме је полетио авион ка Београду са тиватског аеродрома, а слиједе летови ка Паризу, Тел Авиву, Лондону, два ка Истанбулу и још четири ка Београду. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду, Катовицама и Бечу, а планирани су летови ка Сарајеву, Варшави, Берлину, Барселони…

Број тиватског аеродрома за детаљније информације је – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880

АМСЦГ

Саобраћај је умјереног интензитета, одвија се по претежно сувим коловозима, изузетак су поједине дионице у сјеверним предјелима гдје су коловози влажни. Савјетује се опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја. Додатна опрезност је неопходна и на дионицама које пролазе дуж клисура и усјека, као и на путевима где се изводе радови.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17саобраћајних незгода у којима су три особе задобила теже, шест особа лакше повреде.

Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here