Љето 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Од средине дана мјестимично киша или краткотрајан пљусак праћен грмљавином, првенствено у континенталним предјелима и на подручју Боке. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, током ноћи понегдје умјерен до појачан, сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха до 29 степени. Температура мора 26 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су стигли аутобуси из Београда и Бања Луке. По реду вожње кренуо је у 7 сати „Озлен“ ка Београду. Наредни поласци су у 8:10 ка Дубровнику и Сплиту, 8:35 Мостару и Сарајеву, 9:20 и 11:10 ка Дубровнику. Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Вибер, WхатсАпп).

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Са тиватског аеродрома данас летови ка Београду, Дизелдорфу, Паризу, Ослу Истанбулу , Тел Авиву, Вилњнсу, Манчестеру. Први лет је у 8:15 ка Београду.

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима . На путевима дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде тренутном стању на путу и поштују правила саобраћаја. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је 1 особа задобило теже а 3 особе лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here