Љето 2022: сервисне информације

Промјенљиво облачнло уз доста сунчаних интервала. Мјестимично се очекује и киша или пљусак са грмљавином, на приморју могуће већ пријеподне. Током јутра на сјеверу по котлинама краткотрајно магла. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 22 до 34 степена.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се према реду вожње. У Херцег Нови јутрос су стигли превозници из Београда, Новог Сада, Чачка, Бања Луке, Сремске Митровице, Јагодине, Обреновца, Модриче, Бијељине, Пала. Током јутра очекују се доласци осталих превозника из Београда, Лесковца, Ниша. Крагујевца, Смедерева, Крушевца.

Прије подне биће реализовани поласци ка Дубровнику, Сплиту, Требињу, Мостару, Сарајеву, а и даље су активне све сезонске линије ка већим градовима региона. Мјеста углавном има.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома повећан је број линија ка Београду, па је данас планирано девет летова, први у 8 посљедњи у 18:55, као и један лет за Бања Луку у 11:10. Поред тога планирани су летови ка Љубљани, Дизелдорфу, Паризу, Истанбулу, Тел Авиву, Манчестеру, Лондону…

Са подгоричког за главни град Србије данас пет летова, први у 8:15, последњи у 22 сата, а отворене су и линије ка Тел Авиву, Истанбулу, Бечу, Атини, Цириху, Барселони и тд.

АМСЦГ

Повољни су временски услови за одвијање саобраћаја, фреквенција возила је умјерена, током дана појачана. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су ситнији одрони. Из Ауто мото савеза возачима савјетују опрезну вожњу и поштовање свих ограничења и забрана дефинисаних постављеном сигнализацијом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here