Љето 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано. Ујутру, на сјеверу, понегдје умјерена облачност, а по котлинама могућа магла. У послијеподневним сатима у континенталним предјелима уз повећан развој облачности, могућа је краткотрајна киша или локални пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, а на крајњем југоистоку, повремено појачан, сјеверозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 36 степени. Температура мора 26 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, овог јутра нема кашњења, а стигли су аутобуси из Београда, Бања Луке, Лесковца, Пала, Сремске Митровице, Чачка, Јагодине, Модриче, Бијељине, Панчева, Ваљева. Очекују долазак и превозника из Крушевца, Куманова, Београда, Новог Сада, Обреновца, Панчева… Редовни поласци су и данас ка Београду, Требињу, Дубровнику, Сплиту, Мостару. Мјеста углавном има.

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Јутрос је са аеродрома Тиват реализован лет ка Бања Луци. Наредни полазак је у 8:10 ка Краљеву , а у 8:40 ка Београду. Летови су најављени и ка Бриселу, Тел Авиву, Истанбулу, Берлину, Љубљани. Дубаи, Штутгарту, Талину.

ПОМОРСКИ САОБРАЋАЈ
Нема дужих задржавања на трајектном прелазу. Саобраћај се на обје стране обале одвија на 15 минута током 24 сата.

АМСЦГ
Повољни су временски услови за обављање саобраћаја, а фреквенција возила умјерена, током дана појачана. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су ситнији одрони. Возачима савјетујемо опрезну вожњу и поштовање свих ограничења и забрана дефинисаних постављеном сигнализацијом. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима су 8 особа задобило лакше повреде.

ДОМ ЗДРАВЉА
Ковид амбуланта пред главном зградом Дома здравља на Топлој ради од 8:00 до 12:00 и од 16:00 до 20:00 сати. Радно вријеме туристичке амбуланте је од 8:00 до 20:00 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here