Љето 2022: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, у поподневним сатима понегдје киша или краткотрајан пљусак и грмљавина. На сјеверу умјерено до претежно облачно, током пријеподнева понегдје слаба киша, а у другом дијелу дана локално и пљускови и грмљавина. Вјетар сјеверних смјерова, понегдје умјерен до појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 19 до 33 степенa. Температура мора 26 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су стигли Необас и Лазаро из Бања Луке, Еуропетрол из Бјељине, два Божурова аутобуса из Београда,  Крагуекспрес из Крагујевца, Феникс гиз из Новог Сада и Блу лајн из Суботице. Током пријеподнева очекују и остале превознике по реду вожње.

Дежурни кажу да још увијек има кашњења у доласцима из Улциња и Дубровника због гужве на граници и путевима дуж црногорске обале. Већег кашњења у међународном саобраћају нема.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp).

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас ће полетјети 19 авиона, осам ка Београду, затим ка Краљеву, Нишу, Љубљани, Хелсинкију, Манчестеру… Са подгоричког су реализовани летови ка Тел Авиву, Бечу, Београду и Болоњи, а до 23:00 сата када полеће авион ка Каиру, биће реализовано још 12 летова.

Број тиватског аеродрома за детаљније информације је – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880

ТРАЈЕКTНИ ПРЕЛАЗ

На трајектном прелазу нема дужих задржавања, саобраћај се на обје стране обале одвија на 15 минута током 24 сата.

АМСЦГ

Саобраћај се одвија несметано, видљивост је углавном добра. Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила. Возачима савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14  саобраћајних незгода, у којима је пет особа задобило лаке повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here