Љето 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. На сјеверу, ујутру по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 29 до 39 степени. Температура мора 24 степена.

Аутобуска станица

До 7:30 стигла су три аутобуса из Београда, по два из Новог Сада, Лесковца и Сремске Митровице, по један из Бања Луке, Чачка, Модриче. У наставку стижу и аутобуси из Јагодине, Крагујевца, Крушевца, Пожаревца, Бијељине, Новог Сада, Београда, Обреновца…. Мјеста има довољно у свим правцима.

Аеродроми Црне Горе

Данас девет летова из Тивта ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Бакуу, Братислави, Лондону, Паризу, Тел Авиву, Цириху и Виљнусу. Мало детаљније информације су за подгорички аеродром па знамо да су већ реализовани летови ка Катовицама, Бечу и Београду, а слиједе и остали ка бројнм градовима Европе све до 22:40 када ће полетјети још један авион ка Катовицама.

Поморски саобраћај

Трајекти Поморског саобраћаја нон стоп повезују обале залива, тако да нема дужег задржавања.

Измјена режима саобраћаја

Саобараћај за сва моторна возила у улици Сава Илића у Игалу, на потезу од раскрснице са Рибарском улицом (Титова вила), до раскрснице са улицом Јанка Бека (хотел “Палмон Беј”) биће забрањен 19, 20. и 21. августа, од 19 до 02 сата, ради несметаног и безбједног одвијања музичког фестивала “Хајп”.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима, видљивост је углавном добра. Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 28 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, двије су задобиле теже повреде, а пет лаке.

Дежурни у АМСЦГ и Служба помоћи на путу, на услузи су возачима 24 сата. Позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here