Балша Радовић први стријелац

На старту првенства у Другој фудбалској лиги Игало  је, теже од очекиваног, стигло до побједе и првих бодова у новој сезони. Они су јуче били бољи од Никшића 1:0.

Човјек одлуке био је Балша Радовић који је послије додавања Милоша Перовића  у 56. минуту, погодио мрежу Николе Радовића који је у осталим критичним  тренуцима пред својим голом био сигуран, посебно када су  актери јединог гола М. Перовић, Б.Радовић и у првом  полувремену били у прилици да домаћу екипу доведу у вођство.

У 38. минути млади голман Игала Александар Кулиновић  грешком је додао лопту Ђукановићу, али у ситуацији један на један, искупио се бравурозном одбраном. И у 47. минуту био је одличан када је зауставио шут Мирковића у великој прилици за вођство гостију.

Сусрет којем је присуствовао и предсједник Општине  Стеван Катић почео је минутом ћутања за невине жртве недавне трагедије на Цетињу.

„Игало“ је на старту  првенства играло у следећем саставу Александар Кулиновић, Немања Петровић, Стефан Дајевић, Милош Грбић, Милош  Перовић  ( Милован Илић), Миодраг Копривица, Балша Радовић, ( Милош  Ђурђевић), Стефан  Перовић, ( Андрија Вујичић ), Ју  Хорке, Лука Булатовић, Бобан Ђорђевић (Урош Вујичић).

У овом колу постигнути су следећи резултати: Беране-Грбаљ 0:1, Ком-Бокељ 3:0, Отрант Олимпик-Подгорица 0:0, Младост ДГ-Зета 2:1. 

У другом колу Игало 21. августа у бокељском дербију гостује у Радановићима екипи „Грбаљ“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here