Стигли и уџбеници за најстарије основце

Фото: илустрација

Настављена је дистрибуција уџбеника основцима па је након недавне испоруке за ученике од 4. до 6. разреда, данас стигла и за старије основце, од 7. до 9. разреда.

Комплети уџбеника ће бити разврстани у школама, по броју ученика који су раније доставили Заводу за уџбенике и наставна средства, казала је директорица ОШ „Илија Кишић“ Снежана Мирковић.

– Из Завода за уџбенике и наставна средства су нас обавјестили да нам данас стижу уџбеници за трећи циклус, односно за ученике 7., 8. и 9. разреда, тако да ћемо од данас имати уџбенике за ученике другог и трећег циклуса, казала је директорица Мирковић.

Фото: ОШ „Илија Кишић“

Ове године много је организованија испорука и дистрибуција, а надају се да ће тако бити и у наставку.

– Очекујемо да у седмици од 22. до 26. августа добијемо и уџбенике за ученике првог циклуса, односно од 1. до 3. разреда. Када је ријеч о расподјели уџбенка ученицима, то ћемо организовати првог радног дана, 5. септембра, и комплете ће добити уз распоред који ће им такође бити уручен, објаснила је директорица Мирковић.

Из Завода за уџбенике и наставна средства раније је најављено да ће евентуална допуна за други страни језик у основним школама бити испоручена до краја септембра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here