Љепоте Црне Горе оставиле без текста новинаре из Мађарске

Национална туристичка организација Црне Горе, у оквиру промотивних активности на тржишту Мађарске, домаћин је групи најзначајнијих представника мађарских медија, који још данас бораве у студијској посјети Црној Гори.

Како је саопштено из Националне туристичке организације, ријеч је о представницима познатих медија: „Magyar Nemzet“, „Budapest Times“, „Hir TV“, „GEO Magazin“ и Trip&Travel.hu у, који ће кроз активности предвиђене програмом путовања својој публици представити природне љепоте и чари дестинације, као и културну и гастрономску понуду.

Мађарски новинари су претходних дана имали прилику да обиђу и упознају љепоте црногорског приморја, од Будве, преко Тивта, па све до Херцег Новог.

Током петодневног боравка у дестинацији, представници медија су такође уживали у изузетно богатим и живописним природним амбијентима парка природе Пива, као и националних паркова Ловћен и Скадарско језеро. Том приликом су кроз џип туру, крстарење језером и лагану шетњу разгледали природу, те обишли етно село Свети Георгије, као и бројна стара рибарска насеља.

Директорица хотела Сaн Ризорт Рита Лукач, истиче да је одушевљена организацијом студијске групе мађарских новинара од стране Националне туристичке организације Црне Горе, коју су и они подржали. Поручила је да ће важност студијске посјете резултирати објавом у шест еминентних мађарских медија.

Директорица Националне туристичке организације Црне Горе Ана Трипковић Марковић је током студијске посјете дала изјаве за мађарске медије, те том приликом позвала госте из Мађарске да дођу на одмор у Црну Гору.

У текућој туристичкој сезони, мађарски туристи имају прилику да дођу у Црну Гору путем авио компаније Wizz air која саобраћа два пута седмично на релацији Будимпешта – Подгорица, као и одабиром неке од понуда 10-ак мађарских туроператора.

Студијска посјета мађарских новинара реализује се уз подршку локалних туристичких организација Будве и Тивта, парка природе Пива, стратешког партнера Голд Травел, Националних паркова Црне Горе, винског подрума Шипчаник, хотела Хунгуест Сaн Риzорт и Азул бич ризорт.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here