„Ледени тобоган“ нова атракција у Парку Бока

Парк Бока од данас има нову атракцију – Ледени тобоган,  који ће наредних мјесец дана бити доступан за посјетиоце свих узраста.

На “леденом тобогану” нема леда, већ специјалнa подлогa на којој је могуће спуштање на свим температурама. Могу да се забаве и клизају људи свих животних доби и било које физичке спреме и кондиције, каже директор Агенције за заштиту и развој Орјена, Ђорђе Станојловић.

-Ријеч је о једномјесечном закупу тобогана који је омогућила Туристичка организација у сарадњи са Агенцијом за заштиту и развој Орјена у чијој ће надлежности бити наредних мјесец. Надам се да ће тобоган заиста бити права атракција за Новљане и туристе, рекао је Станојловић.

По његовим ријечима, за забаву на тобогану су омогућене приступачне цијене.

-У понуди су четири пакета. Основни пакет је једна вожња, један еуро, 4 еура је пет вожњи, 6 еура 10 вожњи и на групне посјете за 15 и више особа попуст је 50 одсто.

Станојловић каже да је на „леденом тобогану“ обавезна заштитна опрема.

-На улазу техничка лица додјељују санке и заштитну опрему. Истовремено су за спустове доступне три траке са синтетичком подлогом која је подмазана специјалним  премазом, тако да је могуће у било које доба дана доћи овдје и клизати, казао је Станојловић.

Забава на тобогану је сваког дана од 10 до 22 сата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here