Которска лука расписала тендер за уградњу понтонских гатова

ФБ: Port of Kotor

Лука Kотор расписала је јавни позив за набавку и уградњу понтонских гатова, за шта је опредијељено 810.000 еура, односно, скоро милион еура са ПДВ-ом, пише Бока њуз (Boka News).

-Kако се може видјети у документацији, тендером подразумијева набавку понтона и опреме за понтоне, исколчење валобранског елемента, валобрански елемент, исколчење ГАТ-а, те набавку елемената за израду сидреног система гатова, материјала и опреме неопходне за реализацију сидреног система пловила, те постављање сидреног система.

Планирана је набавка пет понтона за ГАТ1, четири за ГАТ2 и шест за ГАТ3. Сви понтони морају бити израђени од бетона.

У тендеру ја назначено да је при испоруци, прије уградње, понуђач са којим буде закључен уговор дужан да достави атесте декларације произвођача за све конопе и ланце. Kако су навели, с обзиром на нестабилност цијена на тржишту те потребе припреме капацитета за наредну сезону, наручилац је због хитности одлучио да рок за достављање понуда буде 17 дана.

Набавка се спроводи према главном пројекту пројектанта Геотхникс Пројект Консалтинг (Geotehniks Projekt& Consulting) из Подгорице, а ревидент је АLL-ING  из Kотора.

Понуде се достављају најкасније до 12 децембра до 12 сати. Рок извршења уговора је минимум 40 календарских дана, а максимум 100 календарских дана од дана потписивања уговора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here