Кошарка: Карача прва, Котор други на турниру љета у Игалу

У организацикји Kлуба ветерана Карача 2005. у петак и  суботу одржан је традиционални 7. кошаркашки турнир „У сусрет љету граду са љубављу“ који је и ове године окупио 8 екипа из Црне Горе и региона. На  паркету Спортског центра Игало  нашле су се екипе „Београда“, „Приштине“(чији играчи  живе већином у Београду), “Ваљева“, „Подгорице Монтенего“,“Мојковца“, „Соко“ (Никшић) „Котора“ и домаћин „Карача 2005“.

У занимљивом надметању и дружењу најуспјешнији су били Бокељи који су у узбудљивом финалу између Караче и Котора одличили коме ће припасти прво мјесто. Одлучивале су нијансе гдје је „Карача“ била боља од „Котора „ 40:33. Трећа је била Подгорица Монтенего а четврти Београд. На путу до финала Карача је побједила Београд 48:39 а Котор је био бољи од  Приштине 42:39 и Подгорице Монтенегро 51:48. Прво мјесто за Карачу су освојили: Јован Вучуровић (капитен), Павле Његовац (најбољи играч  турнира),Дејан Јанковић, Игор Ковачевић, Драган Очинић, Љубо Вуковић, Иван Кнежевић, Љубиша Савић (најбољи стријелац турнира),Данило Фатић, Славко Попадић, Никола Тодоровић, Анреј Ивановић, Драгомир Зиројевић, Милош Милошевић и Милан Цвјетичанин. Тренери екипе Јовица Огурлић и  Бранислав Вукићевић.

Екипа Котора   на турниру у Херцег Новом играла је у саставу: Стојан Миловић,Андреј Вујисић, Бошко Вукчевич, Стеван Бећир, Бобо Раповац, Димитрије Радоњић, Милош Ковач и Александар Радишић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here