КК Приморје 1945 дочекује Подгорицу

Кошаркаши Приморја, у оквиру 10. кола прве лиге, дочекују у Спортском центру Игало екипу Подгорице. Меч је на програму сутра, 24. децембра, а почетак је заказан за 18 сати.

У досадашњем дијелу првенства Приморје је на скору од три побједе и пет пораза, док је Подгорица остварила шест побједа и има два изгубљена меча.

Приморје очекује тешка утакмица у којој је Подгорица изразити фаворит, сматра стратег Новљана Зоран Тодоровић.

– Данас смо потписали уговор са Љуићем и очекујемо у наредном периоду појачану унутрашњу игру. Ову утакмицу сматрамо као увертиру за меч који нас очекује за пар дана у Даниловграду. Та утакмица нам је доста битнија, али то не значи да ћемо у дуелу против Подгорице ући са бијелом заставом. Напротив, даћемо све од себе. Потребно је да поновимо игру из другог полувремена против Сутјеске и резултат неће изостати – рекао је пред меч Тодоровић.

У осталим мечевима 10. кола Јединство из Бијелог Поља је славило на гостовању Дечићу 74:69, док је Миленијум Кодио  до пете побједе уз четири пораза стигао трјиумфом против Теода у гостима 70:63. У послиједњем сусрету овог кола састају се Дерби и Сутјеска.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here