Милиони онлајн прегледа и неколико хиљада посјетилаца током првог празничног викенда у Портоновом

Портонови Празнични базар и несвакидашње декорације одушевили су посјетиоце већ прве седмице празничне чаролије у насељу које је и ове године донијело дух свјетских метропола у Црну Гору. Поред највеће и најелегантније јелке која краси Портонови марина трг, посебну пажњу посјетилаца привукао је несвакидашњи “Light, Laser & Music Show” у коме су посјетиоци уживали пет дана.

– Драматична инсталација пет дана је освјетљавала ноћно небо изнад ризорта и заиста била један од свјетлосних спектакала који су дали посебну чар, како декорацији тако и највећој јелки. Ово је једна од четири такве јелке у овом дијелу Европе, висока 12 метара и украшена посебним свјетиљкама и украсима. Специфичност ове јелке је и што је моделирана по правом бору па се природно уклапа у амбијент што нам је било јако важно при одабиру – истакла је директорица маркетинга и комуникација у Портоновом, Адријана Хусић.

Управо захваљујући пажљиво бираној декорацији и програму, Портонови биљежи милионске прегледе на друштвеним мрежама већ на самом почетку празничних активности, а уједно и све веће интересовање за боравак како у Портоновом тако и Херцег Новом током децембра мјесеца.

– Посебно нас радује велики број људи који нас је посјетио претходног викенда, и да се тражило паркинг мјесто више за цонцерт групе Перпер која је симболично отворила Празнични базар. Ово је потврда да и приморска мјеста могу бити дестинација коју људи бирају не само током љетњих мјесеци, већ и након тога. А ми смо се заиста потрудили да дамо разлог више да управо ове празничне сезоне сви гости имају потпун угођај и све што је потребно за лијепо празновање – казала је Хусић и додала да су сви програми потпуно бесплатни.

Од почетка децембра па до 8. јануара 2023. госте очекује разноврстан програм за све генерације и за свачији укус.

Бројни догађаји, празнични базар са најбољом понудом деликатеса и креативне радионице за најмлађе, праве идиличну атмосферу, савршену за дружење са најмилијим особама.

У наредном период, очекују нас и концерти регионалих звијезда (клапа Шуфит 23. децембра, Амира Медуњанин 5. јануара и Петар Грашо 7. јануара) домаћих бендова и ДЈ-ева, а након програма, забава ће се наставити у нашим локалима, уз уживање у специјалитетима различитих интернационалних кухиња, аромама из најразличитијих крајева свијета, егзотичним коктелима, шампањцу и доброј музици.

Било као гост у некој од резиденција или као посјетилац, Портонови свечаности биће савршене за завршетак ове године и почетак нове на најбољи могући начин.

За више информација о догађајима контактирајте events@portonovi.com, а за специјалне понуде и резервације смјештаја контактирајте stay@portonovi.com или +38267/177-444.

Комплетан празнични програм доступан је на https://portonovi.com/me/festiveseason

ПР текст

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here